Akdeniz Üniversitesi DSpace
Üretimlerinde farklı tip peynirlere ait peyniraltı suyu tozları kullanılan yoğurtların fizokimyasal ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi
Giriş
English
Türkçe
DSpace Ana Sayfası
→
Tez Koleksiyonu
→
Fen Bilimleri Enstitüsü
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Üretimlerinde farklı tip peynirlere ait peyniraltı suyu tozları kullanılan yoğurtların fizokimyasal ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi
Vural, Yaşar
Bağlantı:
http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/7636
Tarih:
2023
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları:
Ad:
T08328.pdf
Boyut:
1.724Mb
Biçim:
PDF
Göster/
Aç
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
Fen Bilimleri Enstitüsü
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt