| dc.contributor.author | Vural, Yaşar | |
| dc.date.accessioned | 2024-10-02T09:18:44Z | |
| dc.date.available | 2024-10-02T09:18:44Z | |
| dc.date.issued | 2023 | |
| dc.identifier.uri | http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/7636 | |
| dc.publisher | Akdeniz Üniversitesi | en_US |
| dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
| dc.title | Üretimlerinde farklı tip peynirlere ait peyniraltı suyu tozları kullanılan yoğurtların fizokimyasal ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi | en_US |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/masterThesis | en_US |
| dc.contributor.department | Gıda Mühendisliği | en_US |
| dc.contributor.consultantID | Küçükçetin, Ahmet | en_US |
| dc.contributor.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | en_US |