Akdeniz Üniversitesi DSpace
Üretimlerinde farklı tip peynirlere ait peyniraltı suyu tozları kullanılan yoğurtların fizokimyasal ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi
Login
English
Türkçe
DSpace Home
→
Tez Koleksiyonu
→
Fen Bilimleri Enstitüsü
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Üretimlerinde farklı tip peynirlere ait peyniraltı suyu tozları kullanılan yoğurtların fizokimyasal ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi
Vural, Yaşar
URI:
http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/7636
Date:
2023
Show full item record
Files in this item
Name:
T08328.pdf
Size:
1.724Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Fen Bilimleri Enstitüsü
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register