dc.contributor.author | Öğretici, Yusuf Kürşad | |
dc.date.accessioned | 2023-03-29T15:23:02Z | |
dc.date.available | 2023-03-29T15:23:02Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/6638 | |
dc.publisher | Akdeniz Üniversitesi | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.title | Farklı asit ve tuz konsantrasyonlarında hazırlanan balık marinatının olgunlaşma sırasındaki fizyokimyasal değişimlerinin incelenmesi | en_US |
dc.type | info:eu-repo/semantics/masterThesis | en_US |
dc.contributor.department | Su Ürünleri Mühendisliği | en_US |
dc.contributor.consultantID | Gökoğlu, Nalan. | en_US |
dc.contributor.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | en_US |