Akdeniz Üniversitesi DSpace

İşleme yan ürünlerinden hidrolize balık proteini ve gıda katkı maddesi olarak kullanım olanaklarının araştırılması

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Erdilal, Ruhan
dc.date.accessioned 2020-11-24T13:47:16Z
dc.date.available 2020-11-24T13:47:16Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri http://acikerisim.akdeniz.edu.tr:8080/xmlui/handle/123456789/2249
dc.publisher Akdeniz Üniversitesi en_US
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess en_US
dc.title İşleme yan ürünlerinden hidrolize balık proteini ve gıda katkı maddesi olarak kullanım olanaklarının araştırılması en_US
dc.type info:eu-repo/semantics/doctoralThesis en_US
dc.contributor.department Su Ürünleri Mühendisliği en_US
dc.contributor.consultantID Mustafa Ünlüsayın en_US
dc.contributor.institute Fen Bilimleri Enstitüsü en_US


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

DSpace'de Ara


Göz at

Hesabım