Akdeniz Üniversitesi DSpace
İşleme yan ürünlerinden hidrolize balık proteini ve gıda katkı maddesi olarak kullanım olanaklarının araştırılması
Login
English
Türkçe
DSpace Home
→
Tez Koleksiyonu
→
Fen Bilimleri Enstitüsü
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
İşleme yan ürünlerinden hidrolize balık proteini ve gıda katkı maddesi olarak kullanım olanaklarının araştırılması
Erdilal, Ruhan
URI:
http://acikerisim.akdeniz.edu.tr:8080/xmlui/handle/123456789/2249
Date:
2014
Show full item record
Files in this item
Name:
T03390.pdf
Size:
2.193Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Fen Bilimleri Enstitüsü
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register