dc.contributor.author | Erdilal, Ruhan | |
dc.date.accessioned | 2020-11-24T13:47:16Z | |
dc.date.available | 2020-11-24T13:47:16Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | http://acikerisim.akdeniz.edu.tr:8080/xmlui/handle/123456789/2249 | |
dc.publisher | Akdeniz Üniversitesi | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.title | İşleme yan ürünlerinden hidrolize balık proteini ve gıda katkı maddesi olarak kullanım olanaklarının araştırılması | en_US |
dc.type | info:eu-repo/semantics/doctoralThesis | en_US |
dc.contributor.department | Su Ürünleri Mühendisliği | en_US |
dc.contributor.consultantID | Mustafa Ünlüsayın | en_US |
dc.contributor.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | en_US |