| dc.contributor.author | Mutlu, Ceren | |
| dc.date.accessioned | 2023-06-02T08:18:44Z | |
| dc.date.available | 2023-06-02T08:18:44Z | |
| dc.date.issued | 2022 | |
| dc.identifier.uri | http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/6997 | |
| dc.publisher | Akdeniz Üniversitesi | en_US |
| dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
| dc.title | Türkiye'nin farklı bölgelerinde üretilen önemli arıcılık ürünlerinden bal, polen ve propolisin fenolik bileşen kompozisyon ve biyoyarayışlılığının belirlenmesi ve bu arıcılık ürünlerinin sağlık üzerine bazı etkilerinin İN VİTRO yöntemlerle araştırılması | en_US |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/doctoralThesis | en_US |
| dc.contributor.department | Gıda Mühendisliği | en_US |
| dc.contributor.consultantID | Erbaş, Mustafa. | en_US |
| dc.contributor.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | en_US |