| dc.contributor.author | Sürü, Asuman Göncü | |
| dc.date.accessioned | 2022-04-21T12:43:11Z | |
| dc.date.available | 2022-04-21T12:43:11Z | |
| dc.date.issued | 2009 | |
| dc.identifier.uri | http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/5047 | |
| dc.publisher | Akdeniz Üniversitesi | en_US |
| dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
| dc.title | Yabani enginar (Cynara Cardunculus L.) bitkisinden elde edilen cardosin içerikli özüt ve rennin enzimiyle üretilen beyaz peynirlerin olgunlaşma sürecinde kimyasal, biyokimyasal ve duyusal özelliklerinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi | en_US |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/doctoralThesis | en_US |
| dc.contributor.department | Gıda Mühendisliği | en_US |
| dc.contributor.consultantID | Zafer Alpkent | en_US |
| dc.contributor.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | en_US |