dc.contributor.author |
Sürü, Asuman Göncü |
|
dc.date.accessioned |
2022-04-21T12:43:11Z |
|
dc.date.available |
2022-04-21T12:43:11Z |
|
dc.date.issued |
2009 |
|
dc.identifier.uri |
http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/5047 |
|
dc.publisher |
Akdeniz Üniversitesi |
en_US |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
en_US |
dc.title |
Yabani enginar (Cynara Cardunculus L.) bitkisinden elde edilen cardosin içerikli özüt ve rennin enzimiyle üretilen beyaz peynirlerin olgunlaşma sürecinde kimyasal, biyokimyasal ve duyusal özelliklerinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi |
en_US |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis |
en_US |
dc.contributor.department |
Gıda Mühendisliği |
en_US |
dc.contributor.consultantID |
Zafer Alpkent |
en_US |
dc.contributor.institute |
Fen Bilimleri Enstitüsü |
en_US |