Akdeniz Üniversitesi DSpace

Nar suyunda berraklık stabilitesi üzerine farklı durultma tekniklerinin etkisi

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Tavukçuoğlu, Hatice Reyhan
dc.date.accessioned 2022-04-12T07:56:08Z
dc.date.available 2022-04-12T07:56:08Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier.uri http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/4956
dc.publisher Akdeniz Üniversitesi en_US
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess en_US
dc.title Nar suyunda berraklık stabilitesi üzerine farklı durultma tekniklerinin etkisi en_US
dc.type info:eu-repo/semantics/masterThesis en_US
dc.contributor.department Gıda Mühendisliği en_US
dc.contributor.consultantID Mustafa Karhan en_US
dc.contributor.institute Fen Bilimleri Enstitüsü en_US


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster