dc.contributor.author |
Tavukçuoğlu, Hatice Reyhan |
|
dc.date.accessioned |
2022-04-12T07:56:08Z |
|
dc.date.available |
2022-04-12T07:56:08Z |
|
dc.date.issued |
2008 |
|
dc.identifier.uri |
http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/4956 |
|
dc.publisher |
Akdeniz Üniversitesi |
en_US |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/closedAccess |
en_US |
dc.title |
Nar suyunda berraklık stabilitesi üzerine farklı durultma tekniklerinin etkisi |
en_US |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/masterThesis |
en_US |
dc.contributor.department |
Gıda Mühendisliği |
en_US |
dc.contributor.consultantID |
Mustafa Karhan |
en_US |
dc.contributor.institute |
Fen Bilimleri Enstitüsü |
en_US |