Akdeniz Üniversitesi DSpace
Çiğ ve pastörize sütten üretilen beyaz peynirlerin üretimi ve olgunlaşma döneminde stafilokokal enterotoksin miktarının belirlenmesi
Giriş
English
Türkçe
DSpace Ana Sayfası
→
Tez Koleksiyonu
→
Fen Bilimleri Enstitüsü
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Çiğ ve pastörize sütten üretilen beyaz peynirlerin üretimi ve olgunlaşma döneminde stafilokokal enterotoksin miktarının belirlenmesi
Milci, Sibel
Bağlantı:
http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/4949
Tarih:
2008
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları:
Ad:
404org.pdf
Boyut:
147.6Kb
Biçim:
PDF
Göster/
Aç
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
Fen Bilimleri Enstitüsü
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt