Akdeniz Üniversitesi DSpace
İşleme yan ürünlerinden hidrolize balık proteini ve gıda katkı maddesi olarak kullanım olanaklarının araştırılması
Giriş
English
Türkçe
DSpace Ana Sayfası
→
Tez Koleksiyonu
→
Fen Bilimleri Enstitüsü
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
İşleme yan ürünlerinden hidrolize balık proteini ve gıda katkı maddesi olarak kullanım olanaklarının araştırılması
Erdilal, Ruhan
Bağlantı:
http://acikerisim.akdeniz.edu.tr:8080/xmlui/handle/123456789/2249
Tarih:
2014
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları:
Ad:
T03390.pdf
Boyut:
2.193Mb
Biçim:
PDF
Göster/
Aç
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
Fen Bilimleri Enstitüsü
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt