| dc.contributor.author | Yerlikaya, Pınar | |
| dc.date.accessioned | 2020-10-07T08:20:09Z | |
| dc.date.available | 2020-10-07T08:20:09Z | |
| dc.date.issued | 2008 | |
| dc.identifier.uri | http://acikerisim.akdeniz.edu.tr:8080/xmlui/handle/123456789/1691 | |
| dc.description.abstract | Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz. | en_US |
| dc.publisher | Akdeniz Üniversitesi | en_US |
| dc.rights | info:eu-repo/semantics/closedAccess | en_US |
| dc.title | Bazı bitki ekstraktlarının dondurulmuş palamut balığı (Sarda sarda) filetolarının fiziksel, kimyasal ve duyusal niteliklerine etkisinin incelenmesi | en_US |
| dc.type | doctoralThesis | en_US |
| dc.contributor.department | Gıda Mühendisliği | en_US |
| dc.contributor.consultantID | Nalan Gökoğlu | en_US |
| dc.contributor.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | en_US |