dc.contributor.author |
Yerlikaya, Pınar |
|
dc.date.accessioned |
2020-10-07T08:20:09Z |
|
dc.date.available |
2020-10-07T08:20:09Z |
|
dc.date.issued |
2008 |
|
dc.identifier.uri |
http://acikerisim.akdeniz.edu.tr:8080/xmlui/handle/123456789/1691 |
|
dc.description.abstract |
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz. |
en_US |
dc.publisher |
Akdeniz Üniversitesi |
en_US |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/closedAccess |
en_US |
dc.title |
Bazı bitki ekstraktlarının dondurulmuş palamut balığı (Sarda sarda) filetolarının fiziksel, kimyasal ve duyusal niteliklerine etkisinin incelenmesi |
en_US |
dc.type |
doctoralThesis |
en_US |
dc.contributor.department |
Gıda Mühendisliği |
en_US |
dc.contributor.consultantID |
Nalan Gökoğlu |
en_US |
dc.contributor.institute |
Fen Bilimleri Enstitüsü |
en_US |