Akdeniz Üniversitesi DSpace

Bazı bitki ekstraktlarının dondurulmuş palamut balığı (Sarda sarda) filetolarının fiziksel, kimyasal ve duyusal niteliklerine etkisinin incelenmesi

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Yerlikaya, Pınar
dc.date.accessioned 2020-10-07T08:20:09Z
dc.date.available 2020-10-07T08:20:09Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier.uri http://acikerisim.akdeniz.edu.tr:8080/xmlui/handle/123456789/1691
dc.description.abstract Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz. en_US
dc.publisher Akdeniz Üniversitesi en_US
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess en_US
dc.title Bazı bitki ekstraktlarının dondurulmuş palamut balığı (Sarda sarda) filetolarının fiziksel, kimyasal ve duyusal niteliklerine etkisinin incelenmesi en_US
dc.type doctoralThesis en_US
dc.contributor.department Gıda Mühendisliği en_US
dc.contributor.consultantID Nalan Gökoğlu en_US
dc.contributor.institute Fen Bilimleri Enstitüsü en_US


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster