Akdeniz Üniversitesi DSpace
Kırmızı pul biberdeki (Capsicum annuum L.) karotenoid pigmentlerin sıcaklık ve nem etkisiyle değişimi
Giriş
English
Türkçe
DSpace Ana Sayfası
→
Tez Koleksiyonu
→
Fen Bilimleri Enstitüsü
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Kırmızı pul biberdeki (Capsicum annuum L.) karotenoid pigmentlerin sıcaklık ve nem etkisiyle değişimi
Akdoğan, Aybegüm
Bağlantı:
http://acikerisim.akdeniz.edu.tr:8080/xmlui/handle/123456789/1642
Tarih:
2007
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları:
Ad:
T02086.pdf
Boyut:
983.5Kb
Biçim:
PDF
Göster/
Aç
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
Fen Bilimleri Enstitüsü
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt