dc.contributor.author | Gündeş, Aysen Güher | |
dc.date.accessioned | 2024-04-25T08:56:17Z | |
dc.date.available | 2024-04-25T08:56:17Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/7430 | |
dc.publisher | Akdeniz Üniversitesi | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.title | Peyniraltı suyu kullanılarak mortierella isabellina ile mikrobiyel yağ üretim şartlarının optimizasyonu | en_US |
dc.type | info:eu-repo/semantics/doctoralThesis | en_US |
dc.contributor.department | Gıda Mühendisliği | en_US |
dc.contributor.consultantID | Demir, Muammer. | en_US |
dc.contributor.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | en_US |