Akdeniz Üniversitesi DSpace

Çiğ ve pastörize sütten üretilen beyaz peynirlerin üretimi ve olgunlaşma döneminde stafilokokal enterotoksin miktarının belirlenmesi

Show simple item record

dc.contributor.author Milci, Sibel
dc.date.accessioned 2022-04-11T11:25:23Z
dc.date.available 2022-04-11T11:25:23Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier.uri http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/4949
dc.publisher Akdeniz Üniversitesi en_US
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess en_US
dc.title Çiğ ve pastörize sütten üretilen beyaz peynirlerin üretimi ve olgunlaşma döneminde stafilokokal enterotoksin miktarının belirlenmesi en_US
dc.type info:eu-repo/semantics/doctoralThesis en_US
dc.contributor.department Gıda Mühendisliği en_US
dc.contributor.consultantID İbrahim Yıldırım en_US
dc.contributor.institute Fen Bilimleri Enstitüsü en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account