dc.contributor.author | Milci, Sibel | |
dc.date.accessioned | 2022-04-11T11:25:23Z | |
dc.date.available | 2022-04-11T11:25:23Z | |
dc.date.issued | 2008 | |
dc.identifier.uri | http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/4949 | |
dc.publisher | Akdeniz Üniversitesi | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/closedAccess | en_US |
dc.title | Çiğ ve pastörize sütten üretilen beyaz peynirlerin üretimi ve olgunlaşma döneminde stafilokokal enterotoksin miktarının belirlenmesi | en_US |
dc.type | info:eu-repo/semantics/doctoralThesis | en_US |
dc.contributor.department | Gıda Mühendisliği | en_US |
dc.contributor.consultantID | İbrahim Yıldırım | en_US |
dc.contributor.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | en_US |