Akdeniz Üniversitesi DSpace

Antalya bölgesi ekolojik koşullarında farklı ekim zamanlarının adi fiğ (Vicia Santiua L.)'in ot ve tohum verimleri ile protein oranlarına etkisi üzerine bir araştırma

Show simple item record

dc.contributor.author Aydınoğlu, Bilal
dc.date.accessioned 2020-08-04T13:02:22Z
dc.date.available 2020-08-04T13:02:22Z
dc.date.issued 1999
dc.identifier.uri http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/885
dc.description.abstract Bu çalışma 1997-1998 yıllarında Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi deneme tarlasında yürütülmüştür. Çalışmada adi fiğ {Vida sativa L.) kışlık ve yazlık olarak 9' ar farklı zamanda ekilmiştir. Yeşil ot ve tane verimi ile ilgili bazı özellikler yönünden ekim zamanları arasındaki farklılıklar araştırılmıştır. Kışlık ekimlerde tane ham protein oram hariç diğer tüm özellikler yönünden ekim zamanları arasındaki farklılıklar önemli bulunmuştur. Çalışma sonucunda en uygun ekim zamanının kışlık ekimlerde 1-20 Kasım, yazlık ekimlerde ise Mart ayı başı olduğu sonucuna varılmıştır. en_US
dc.publisher Akdeniz Üniversitesi en_US
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess en_US
dc.title Antalya bölgesi ekolojik koşullarında farklı ekim zamanlarının adi fiğ (Vicia Santiua L.)'in ot ve tohum verimleri ile protein oranlarına etkisi üzerine bir araştırma en_US
dc.type masterThesis en_US
dc.contributor.department Tarla Bitkileri en_US
dc.contributor.consultantID Sadık Çakmakçı en_US
dc.contributor.institute Fen Bilimleri Enstitüsü en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account