Akdeniz Üniversitesi DSpace

Deglikolize kolisin m ve k formlarının bitkide in vivo üretimi, saflaştırılması, karakterizasyonu ve doğal gıda katkı maddesi olarak kullanım olanakları

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Büyüksındır, Merve Ilgın
dc.date.accessioned 2024-09-16T09:35:07Z
dc.date.available 2024-09-16T09:35:07Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/7595
dc.publisher Akdeniz Üniversitesi en_US
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess en_US
dc.title Deglikolize kolisin m ve k formlarının bitkide in vivo üretimi, saflaştırılması, karakterizasyonu ve doğal gıda katkı maddesi olarak kullanım olanakları en_US
dc.type info:eu-repo/semantics/doctoralThesis en_US
dc.contributor.department Tarımsal Biyoteknoloji en_US
dc.contributor.consultantID Mammedov, Tarlan en_US
dc.contributor.institute Fen Bilimleri Enstitüsü en_US


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

DSpace'de Ara


Göz at

Hesabım