Akdeniz Üniversitesi DSpace

Antalya bölgesinde 5 yıldızlı otel işletmelerinde ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sistemi'nin uygulanabilirliğinin incelenmesi

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Soysal, Burcu
dc.date.accessioned 2024-04-15T12:00:10Z
dc.date.available 2024-04-15T12:00:10Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/7410
dc.publisher Akdeniz Üniversitesi en_US
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess en_US
dc.title Antalya bölgesinde 5 yıldızlı otel işletmelerinde ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sistemi'nin uygulanabilirliğinin incelenmesi en_US
dc.type info:eu-repo/semantics/masterThesis en_US
dc.contributor.department Gıda Mühendisliği en_US
dc.contributor.consultantID Alpkent, Zafer. en_US
dc.contributor.institute Fen Bilimleri Enstitüsü en_US


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

DSpace'de Ara


Göz at

Hesabım