Akdeniz Üniversitesi DSpace

"Karyağdı" armut (pyrus communis l.) çeşidinde yapraktan protein ve kalsiyum uygulamalarının hasat önü dökümü ve meyve kalitesine etkilerinin belirlenmesi

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Basım, Rüveyda
dc.date.accessioned 2024-04-04T11:11:24Z
dc.date.available 2024-04-04T11:11:24Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/7406
dc.publisher Akdeniz Üniversitesi en_US
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess en_US
dc.title "Karyağdı" armut (pyrus communis l.) çeşidinde yapraktan protein ve kalsiyum uygulamalarının hasat önü dökümü ve meyve kalitesine etkilerinin belirlenmesi en_US
dc.type info:eu-repo/semantics/masterThesis en_US
dc.contributor.department Bahçe Bitkileri en_US
dc.contributor.consultantID Gözlekçi, Sadiye. en_US
dc.contributor.institute Fen Bilimleri Enstitüsü en_US


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

DSpace'de Ara


Göz at

Hesabım