dc.contributor.author |
Mutlu, Ceren |
|
dc.date.accessioned |
2023-06-02T08:18:44Z |
|
dc.date.available |
2023-06-02T08:18:44Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/6997 |
|
dc.publisher |
Akdeniz Üniversitesi |
en_US |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
en_US |
dc.title |
Türkiye'nin farklı bölgelerinde üretilen önemli arıcılık ürünlerinden bal, polen ve propolisin fenolik bileşen kompozisyon ve biyoyarayışlılığının belirlenmesi ve bu arıcılık ürünlerinin sağlık üzerine bazı etkilerinin İN VİTRO yöntemlerle araştırılması |
en_US |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis |
en_US |
dc.contributor.department |
Gıda Mühendisliği |
en_US |
dc.contributor.consultantID |
Erbaş, Mustafa. |
en_US |
dc.contributor.institute |
Fen Bilimleri Enstitüsü |
en_US |