dc.contributor.author | Uslu, Cihadiye Candal | |
dc.date.accessioned | 2023-06-01T16:30:02Z | |
dc.date.available | 2023-06-01T16:30:02Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/6994 | |
dc.publisher | Akdeniz Üniversitesi | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.title | Ekşi hamur ekmeklerinin proses kontaminant içeriklerini azaltmak için yeni bir pişirme tekniğinin araştırılması ve farklı pişirme teknikleriyle üretilmiş olan ekşi hamur ekmeklerinin karşılaştırılması | en_US |
dc.type | info:eu-repo/semantics/doctoralThesis | en_US |
dc.contributor.department | Gıda Mühendisliği | en_US |
dc.contributor.consultantID | Erbaş, Mustafa. | en_US |
dc.contributor.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | en_US |