Akdeniz Üniversitesi DSpace

Farklı pişirme yöntemleri ve morötesi ışınlamanın kek kalitesi üzerine etkisi

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Konak, Ülgen İlknur
dc.date.accessioned 2022-05-12T10:34:47Z
dc.date.available 2022-05-12T10:34:47Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier.uri http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/5182
dc.publisher Akdeniz Üniversitesi en_US
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess en_US
dc.title Farklı pişirme yöntemleri ve morötesi ışınlamanın kek kalitesi üzerine etkisi en_US
dc.type info:eu-repo/semantics/masterThesis en_US
dc.contributor.department Gıda Mühendisliği en_US
dc.contributor.consultantID Muharrem Certel en_US
dc.contributor.institute Fen Bilimleri Enstitüsü en_US


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

DSpace'de Ara


Göz at

Hesabım