Akdeniz Üniversitesi DSpace

Domates üretiminde kullanılan mancozeb’in kalıntı ve bozunma ürünlerinin ısıl uygulamalarla değişimi ve kalıntı düzeyi üzerine farklı uygulamaların etkisi

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Cengiz, Mehmet Fatih
dc.date.accessioned 2022-04-26T19:19:52Z
dc.date.available 2022-04-26T19:19:52Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier.uri http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/5085
dc.publisher Akdeniz Üniversitesi en_US
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess en_US
dc.title Domates üretiminde kullanılan mancozeb’in kalıntı ve bozunma ürünlerinin ısıl uygulamalarla değişimi ve kalıntı düzeyi üzerine farklı uygulamaların etkisi en_US
dc.type info:eu-repo/semantics/doctoralThesis en_US
dc.contributor.department Gıda Mühendisliği en_US
dc.contributor.consultantID Muharrem Certel en_US
dc.contributor.institute Fen Bilimleri Enstitüsü en_US


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

DSpace'de Ara


Göz at

Hesabım