Akdeniz Üniversitesi DSpace

Yabani enginar (Cynara Cardunculus L.) bitkisinden elde edilen cardosin içerikli özüt ve rennin enzimiyle üretilen beyaz peynirlerin olgunlaşma sürecinde kimyasal, biyokimyasal ve duyusal özelliklerinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Sürü, Asuman Göncü
dc.date.accessioned 2022-04-21T12:43:11Z
dc.date.available 2022-04-21T12:43:11Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier.uri http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/5047
dc.publisher Akdeniz Üniversitesi en_US
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess en_US
dc.title Yabani enginar (Cynara Cardunculus L.) bitkisinden elde edilen cardosin içerikli özüt ve rennin enzimiyle üretilen beyaz peynirlerin olgunlaşma sürecinde kimyasal, biyokimyasal ve duyusal özelliklerinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi en_US
dc.type info:eu-repo/semantics/doctoralThesis en_US
dc.contributor.department Gıda Mühendisliği en_US
dc.contributor.consultantID Zafer Alpkent en_US
dc.contributor.institute Fen Bilimleri Enstitüsü en_US


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

DSpace'de Ara


Göz at

Hesabım