dc.contributor.author | Dinçer, Cüneyt | |
dc.date.accessioned | 2020-10-05T15:41:50Z | |
dc.date.available | 2020-10-05T15:41:50Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.uri | http://acikerisim.akdeniz.edu.tr:8080/xmlui/handle/123456789/1650 | |
dc.publisher | Akdeniz Üniversitesi | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.title | Bazı adaçayı (Salvia spp.) ve dağ çayı (Sideritis spp.) türlerinin kimyasal ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi | en_US |
dc.type | masterThesis | en_US |
dc.contributor.department | Gıda Mühendisliği | en_US |
dc.contributor.consultantID | Muharrem Certel | en_US |
dc.contributor.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | en_US |