dc.contributor.author | Akdoğan, Aybegüm | |
dc.date.accessioned | 2020-10-05T15:27:01Z | |
dc.date.available | 2020-10-05T15:27:01Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.uri | http://acikerisim.akdeniz.edu.tr:8080/xmlui/handle/123456789/1642 | |
dc.publisher | Akdeniz Üniversitesi | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.title | Kırmızı pul biberdeki (Capsicum annuum L.) karotenoid pigmentlerin sıcaklık ve nem etkisiyle değişimi | en_US |
dc.type | masterThesis | en_US |
dc.contributor.department | Gıda Mühendisliği | en_US |
dc.contributor.consultantID | Feramuz Özdemir | en_US |
dc.contributor.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | en_US |