Akdeniz Üniversitesi DSpace

Kırmızı pul biberdeki (Capsicum annuum L.) karotenoid pigmentlerin sıcaklık ve nem etkisiyle değişimi

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Akdoğan, Aybegüm
dc.date.accessioned 2020-10-05T15:27:01Z
dc.date.available 2020-10-05T15:27:01Z
dc.date.issued 2007
dc.identifier.uri http://acikerisim.akdeniz.edu.tr:8080/xmlui/handle/123456789/1642
dc.publisher Akdeniz Üniversitesi en_US
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess en_US
dc.title Kırmızı pul biberdeki (Capsicum annuum L.) karotenoid pigmentlerin sıcaklık ve nem etkisiyle değişimi en_US
dc.type masterThesis en_US
dc.contributor.department Gıda Mühendisliği en_US
dc.contributor.consultantID Feramuz Özdemir en_US
dc.contributor.institute Fen Bilimleri Enstitüsü en_US


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

DSpace'de Ara


Göz at

Hesabım