Akdeniz Üniversitesi DSpace

Farklı olum dönemlerinde derilen domateslerde (Lycopersicon esculentum Mill.) ultraviole-c (UV-C) ve 1-methycyclopropene (1-MCP) uygulamalarının meyve kalitesi ve muhafazası üzerine etkileri

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Şahin, Gizem
dc.date.accessioned 2020-10-05T15:00:19Z
dc.date.available 2020-10-05T15:00:19Z
dc.date.issued 2006
dc.identifier.uri http://acikerisim.akdeniz.edu.tr:8080/xmlui/handle/123456789/1640
dc.publisher Akdeniz Üniversitesi en_US
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess en_US
dc.title Farklı olum dönemlerinde derilen domateslerde (Lycopersicon esculentum Mill.) ultraviole-c (UV-C) ve 1-methycyclopropene (1-MCP) uygulamalarının meyve kalitesi ve muhafazası üzerine etkileri en_US
dc.type masterThesis en_US
dc.contributor.department Bahçe Bitkileri en_US
dc.contributor.consultantID Mustafa Erkan en_US
dc.contributor.institute Fen Bilimleri Enstitüsü en_US


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

DSpace'de Ara


Göz at

Hesabım