Akdeniz Üniversitesi DSpace

Antalya ilinde ev dışı gıda talebi

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Ekeyılmaz, Serkan
dc.date.accessioned 2020-09-30T11:05:49Z
dc.date.available 2020-09-30T11:05:49Z
dc.date.issued 2006
dc.identifier.uri http://acikerisim.akdeniz.edu.tr:8080/xmlui/handle/123456789/1558
dc.description.abstract Bu çalışmanın amacı, ülkemizin önde gelen turizm merkezlerinden biri olması ve tüketimpotansiyelinin yüksek olması nedeniyle, Antalya ilinde ailelerin gıda tüketim yapısının ve evdışı gıda tüketim alışkanlığının araştırılmasıdır.Bu nedenle Antalya il merkezinde 407 rasgele seçilmiş hane halkına anket uygulanmıştır.Anketlerden elde edilen veriler SPSS 11.0 programıyla analiz edilmiştir. Analiz yöntemiolarak faktör ve probit analizi kullanılmıştır. Analizden elde edilen sonuçlar benzerçalışmalarla kıyaslanarak Antalya ilinin ev dışı gıda tüketim şeklini ortaya çıkarmayayardımcı olmaktadır. en_US
dc.publisher Akdeniz Üniversitesi en_US
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess en_US
dc.title Antalya ilinde ev dışı gıda talebi en_US
dc.type masterThesis en_US
dc.contributor.department İktisat en_US
dc.contributor.consultantID Harun Doğan en_US
dc.contributor.institute Sosyal Bilimler Enstitüsü en_US


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

DSpace'de Ara


Göz at

Hesabım