Akdeniz Üniversitesi DSpace

Konu "Beef, Domates, Etilen, Hasat Sonrası, Kalite, Köy, Salkım, Solanum lycopersicum L." için Fen Bilimleri Enstitüsü listeleme

Konu "Beef, Domates, Etilen, Hasat Sonrası, Kalite, Köy, Salkım, Solanum lycopersicum L." için Fen Bilimleri Enstitüsü listeleme

Sırala: Sıra: Sonuçlar:

  • Ali, Qasid (Akdeniz Üniversitesi, 2018)
    Bu çalışmada, beef (Tybif F1), salkım (Merkür F1) ve köy tipi (Yüksel Köy F1) domateslerin etilene olan duyarlılıkları belirlenmiştir. Bu amaçla yürütülen denemede domatesler çakır (dönüm) olum aşamasında hasat edilmiş ve ...

DSpace'de Ara


Göz at

Hesabım